Прочетете!

Как функционира и как се финансира сайтът:

Основно се занимават с него трима души доброволци – двама преводачи/редактори и един технически отговорник. Част от субтитрите ни биват изпращани от наши приятели преводачи, а други биват изтегляни от интернет и обработвани според изискванията за четимост. Субтитрите, които можете да свалите от сайта, са минали през пълна или частична редакция. Основно филмите са качени в ютуб, но някои от тях са приютени на частен сървър, предоставен ни от друг доброволец. Въпросният сървър понякога блокира заради прекомерния трафик. В случай, че филмът не тръгва директно, можете да си го свалите на компютъра заедно със субтитрите от двата червени линка под неговото описание. В момента разполагаме с около 350 филма и нямаме възможност да следим всекидневно дали всичко е наред. Ето защо ще ви бъдем благодарни, ако ни сигнализирате за евентуални проблеми.
Бихме искали да закупим и поддържаме собствен сървър, но засега не можем да си го позволим. Ще ви бъдем благодарни за всеки един съвет и помощ по този въпрос. Другото ни желание е да създадем версия на сайта за андроид, за да ви предоставим възможност да гледате филмите през мобилни устройства. В момента работим по въпроса.

Сайтът в момента се финансира по три различни начина.
Първо, от вашите дарения, за които ви благодарим от сърце! В името на прозрачността публикуваме имената на всички дарители в левия панел на основната страница. Държим да отбележим, че нито един от дарителите никога не се е опитвал да повлияе на избора на филмите, приютени в сайта. В този смисъл политиката ни е независима от спонсорите.
Второ, на някои места в сайта има реклами и всяка тяхно отваряне ни носи приходи.
Трето, от днес стартираме договор с Амазон, който функционира по следния начин: Клиентите, които влизат в Амазон през банерите, качени в нашия сайт, ни даряват автоматично между 5 и 12% от цената на всеки закупен от тях продукт, БЕЗ това да повишава цената му! Затова, ако имате намерение да направите покупка в Амазон, ви молим да влезете там през банерите от нашия сайт, които са съответно за Амазон-Великобритания, Германия, Испания, Италия и Франция.
Между рекламите и банерите към Амазон съществува една основна разлика – докато гугъл-адсенс заплаща всяко отваряне на рекламата, а не покупката на продукта, при Амазон нещата са точно обратните – не се заплаща за отваряне на рекламата, а само за извършената покупка. За да избегнем объркването, банерите на Амазон са публикувани само под този текст и в раздел „книги”. Добавени са и банери към 30-дневната безплатна проба на офертата Prime (Premium) на Амазон, включваща безплатна доставка на продуктите в срок от 24 часа. Всеки, решил да се възползва от офертата, ни дарява 1 евро, дори и в последствие да не се абонира за нея. Не забравяйте да започвате всяка ваша разходка из Амазон от нашия сайт!

Благодарим ви за вниманието и ви желаем приятен ден!
От екипа
17/03/2016

Amazon – UK

Amazon – Germany (DE)

Amazon – Italia (IT)


Amazon – France (FR)


Amazon – Spain (ES)

SuperWebTricks Loading...