Лисабонският договор / Il Trattato di Lisbona (2009)
Ако искате да разберете как на България бе отнет суверенитета и как бе превърната в държава, робуваща на големите корпоративни интереси, гледайте представянето на големия италиански разследващ журналист Паоло Барнард.
Какво представлява Лисабонският договор? Знаете ли, че той отнема суверенитета на България? Какви принципи са заложени в него? На всички тези въпроси ще намерите отговор тук.

Натиснете ТУК с десен бутон, за да свалите филма

Натиснете ТУК с десен бутон, за да свалите субтитритеРеклама!
Благодарности за публикацията 129 път(и). Благодарете за публикацията ?

10 Comments

 • Иванка Шошева казва:

  Потресаващо!

 • valeria kertikova казва:

  Безнадеждна ситуация….Аз току-що почувствах ,че нещата са необратими…Отчаяно ми е…..Ако можем поне да ги задържаме да не се влошават по-вече….

  • Даниела казва:

   Вале, горе главата! Никога не забравяй, че преди няколкостотин години в цяла Европа се е ширело робството! Всяка ситуация подлежи на промяна :)

 • Крокозия казва:

  Не се проведе референдум в Италия и България.
  Какво е общото между тях? МАФИЯТА.

  ЕС е ужас за любителите на беззакония, корупция, заменки и т.н.

  Така, че не се притеснявайте. На този клоун, просто мафията му е стиснала топките, и той говори глупости.

 • Димитър казва:

  Крокозия, хайде, ако обичаш, да си запазиш мнението за себе си, става ли? Или си от платените тролчета, които спамят публичното пространство? Като толкова ти харесва ЕС, заминавай да работиш там и не се връщай повече! Тук все още е БЪЛГАРИЯ и колкото и да се опитват да ни поевропейчат, ние просто не подлежим на затъпяване :)
  Човекът от клипа обяснява неща, които никой от т.нар. „политици“ в България не сметна за нужно да спомене на сънародниците си. А това, че евроГейската пасмина отдавна се опитва – и очевидно е успяла – да наложи закони, които обслужват наднационалните корпоративни интереси, не означава нищо. Гражданско неподчинение и дори военен преврат (ако се наложи) – това е спасението!

  Смърт за всички предатели на България!

 • MA казва:

  един филм който според мен трябва да се гледа възможно от най-много българи

 • ИЗХОД казва:

  Iзходът е излизане от Европейския съюз и присъединяване към Еверазийският съюз. Когато сме били с Русия винаги сме били добре. Когато сме били с Германия винаги сме губели.

  • korso казва:

   Изходът е гъвкава политика основана на националния интерес в Европейския съюз.А за да стане това,да осъдят 100-тина безродници за шпионаж.

 • Антонин казва:

  Тази Европа няма бъдеще, защото не е по Божията воля и Той го е казал чрез пророчеството Си в книгата Даниил, 2 глава от Библията, преди 2 500 год. Може да се види от стих 31 до 44. И внимание на 44 стих, какво ще се случи в това време: „Бог ще издигне царство, което до века няма да се разруши…“

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

*

 знака на разположение