11-ият час / 11th hour (2007)

С участието на

11-ят час е последният момент, в който промяна все още е възможна. Филмът изследва как сме достигнали този момент – как живеем, как влияем на екосистемите на планетата и какво можем да направим, за да променим тази посока. Чрез интервюта с експерти от целия свят, сред които Михаил Горбачов, прочутия учен Стивън Хоукинг, бившият шеф на ЦРУ Р. Джеймс Уулси и експертите по дизайн Уилям Макдона и Брус Мау, заедно с още 50 водещи учени, мислители и лидери, филмът разисква най-важните проблеми, пред които е изправена нашата планета и ние, хората.

Подобни филми

Коментари (4)

  1. Ония горе май имат по-късо „финално решение“ -много миларди се били народили, та пляс-фрас и балансът ще е възстоновен… „Решенията“ тук са мъгла – „дайте всички да дадем“ и „променяйте си мисленето“ /не нас горе :P/. Малко лютичко, малко киселичко и накрай боза. Е тц.

  2. Филма е страхотен, заслужава си да бъде гледан.. 🙂 породи много мисли в мен и за пореден път се убеждавам как хората са станали супер материални същества и са успели да притъпят сетивата си, забравили сме или просто не искаме да мислим, че ние сме единствените отговорници за това, което се случва покрай нас..

  3. Много хубав филм. Благо за превода и споделянето му с широката общественост. А часът вече е 11:58. 🙂

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×