ИЗБЕРЕТЕ ЕПИЗОД:

Космос. Одисея в пространството и времето, еп.11 – Безсмъртните

С участието на

Нийл ДеГрас Тайсън е американски астрофизик, шеф на планетариума „Хейдън“ и член на изследователския отдел по астрофизика към Американския природонаучен музей в Ню Йорк. Придобива огромна популярност като водещ на научнопопулярни телевизионни програми. В момента той очарова милионни аудитории с шоуто си „Космос: Одисея в пространството и времето“, което се явява продължение на поредицата „Космос: Персонално пътешествие“ на вече покойния легендарен астроном Карл Сейгън.

Харесахте ли публикацията? Можете да ни подкрепите тук:

Подкрепа за dokumentalni.com

364€ от 5.000€ годишно
Начин на плащане
Лична информация

Данни на картата
Това е сигурно SSL-криптирано плащане.
бюлетин
Terms

Общо дарение: 10,00€ на месец

Подобни филми

Comment (3)

  1. Искам да благодаря сърдечно на автора на този прекрасен сайт, че ни предоставя възможност да гледаме по толкова достъпен начин тези филми. Толкова съм щастлива, че ви открих!

  2. Атанас НАСА ще ви изслуша идейте за религията,но няма да се съгласят,защото са на съвсем различно менение и вие вярващите не е приятно да обвинявате други хора само и само защото имат по различно мнение и не вярват сляпо в нечий чужди идеи,които нямат абсолютно никакъв смисъл и логика.

  3. Религията е резултат от неспособността на човешкото съзнание да разбира събитията които се случват около нас.
    Пусни си 40та минута на твоя филм и ще видиш, че те ‘доказват’ бог защото не разбират какво се случва. Много е сложно за тях. Когато започнат да разбират как работи света няма да имат нужда от Богове и религии.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *