Ричард Докинс пред “Панорама”

С участието на

Eдно от светилата в науката и вероятно най-известният атеист в света – еволюционният биолог професор Ричард Докинс даде специално интервю за “Панорама”. Той гостува у нас за Софийския фестивал на науката между 14 и 17 май 2015 г.
Този оксфордски зоолог е един от най-известните учени в света. Англичанин, роден в Кения през 41-ва, после живее на острова. На 35 Ричард Докинс пише „Себичният ген“ и получава световна слава с разказа за гените и мемите. Гените предават нашата биологична информация, а мемите – културната.

(Видяно 277 пъти, 1 посещения днес)

Подобни филми

Видеото е включено в следния канал:

коментар (0)

 1. Поредния сатанист, интервюиран от американския слуга Бойко Василев. И вие ли се включихте в борбата срещу Бога, и вие ли застанахте на страната на еврейската сатанинска шайка, управляваща САЩ и държавите им слуги и бореща се срещу християнството ? Срам и позор за вас.

 2. Вярвате в еволюцията – че живота се зародил във водата, после се появили земноводните животни, после земните, бозайниците и ние. Тоест рибата еволюирала до крокодил, а крокодила еволюирал до човек. Абе вие нормални ли сте ?

 3. Много си прав и редица хора започнаха да си задават въпроси за диалектическия материализъм. Религиите си имат други проблеми, като това, че отнеха женското начало което е в основата на живота.

 4. Не трябва религиите да се слагат под един знаменател.Всеки,който е запознат с материята и се интересува,знае какви са свидетелствата за Христос,за православните светци и за чудесата ставащи и в наши дни знае истината.

 5. А относно борбата за “равноправие и права” на жените, тя също е финансирана и наложена първо в САЩ, а след това и в останалите държави също от евреите(Фондация Рокфелер по конкретно).Преследват се две цели-да накарат другата половина от хората да работят и да плащат данъци и разбиване на…

 6. и разбиване на семействата и семейните ценности. Жената трябва да се грижи за домакинството,да ражда и гледа деца,а мъжа да осигурява прехраната.Това са ни ролите определени от Бог и не виждам тук някакво нарушаване на права.То за това жените не искат повече от 1-2 деца,искат да работят и кариера

 7. Не става въпрос за феминизма, а за това, че Ева е създадена от реброто на Адам 😀 Сякаш Адам не е имал майка 😀

  1. а за това ли, не те разбрах :). Ами не е имал, това е същото като за кокошката и яйцето-кое е първо.Бог е създал човека(мъжа и жената) по свой образ и подобие,дал му разум и свободна воля и кой как ще си ги използва си е негова работа 🙂

   1. Амин 🙂 Във всички религии има ценни неща, но социализма доказа, че без подтискане на алчността и планово изразходване на ресурсите никой и нищо не може да ни спаси от самите нас.

 8. Надявам се тия като “геро” скоро да бъдат изличени от лицето на земята, за да има повече място за нормалните хора! И да – ПРЕЗИРАМ ВСЯКА РЕЛИГИЯ КАТО МРАКОБЕСНА ДИКТАТУРА!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SuperWebTricks Loading...