Лисабонският договор / Il Trattato di Lisbona (2009)

Ако искате да разберете как на България бе отнет суверенитета и как бе превърната в държава, робуваща на големите корпоративни интереси, гледайте представянето на големия италиански разследващ журналист Паоло Барнард.
Какво представлява Лисабонският договор? Какви принципи са заложени в него? На всички тези въпроси ще намерите отговор тук.
Натиснете ТУК с десен бутон, за да свалите филма
Натиснете ТУК с десен бутон, за да свалите субтитрите

Подобни филми

коментар (9)

 1. Безнадеждна ситуация….Аз току-що почувствах ,че нещата са необратими…Отчаяно ми е…..Ако можем поне да ги задържаме да не се влошават по-вече….

  1. Вале, горе главата! Никога не забравяй, че преди няколкостотин години в цяла Европа се е ширело робството! Всяка ситуация подлежи на промяна 🙂

 2. Не се проведе референдум в Италия и България.
  Какво е общото между тях? МАФИЯТА.

  ЕС е ужас за любителите на беззакония, корупция, заменки и т.н.

  Така, че не се притеснявайте. На този клоун, просто мафията му е стиснала топките, и той говори глупости.

 3. Крокозия, хайде, ако обичаш, да си запазиш мнението за себе си, става ли? Или си от платените тролчета, които спамят публичното пространство? Като толкова ти харесва ЕС, заминавай да работиш там и не се връщай повече! Тук все още е БЪЛГАРИЯ и колкото и да се опитват да ни поевропейчат, ние просто не подлежим на затъпяване 🙂
  Човекът от клипа обяснява неща, които никой от т.нар. „политици“ в България не сметна за нужно да спомене на сънародниците си. А това, че евроГейската пасмина отдавна се опитва – и очевидно е успяла – да наложи закони, които обслужват наднационалните корпоративни интереси, не означава нищо. Гражданско неподчинение и дори военен преврат (ако се наложи) – това е спасението!

  Смърт за всички предатели на България!

 4. Iзходът е излизане от Европейския съюз и присъединяване към Еверазийският съюз. Когато сме били с Русия винаги сме били добре. Когато сме били с Германия винаги сме губели.

  1. Изходът е гъвкава политика основана на националния интерес в Европейския съюз.А за да стане това,да осъдят 100-тина безродници за шпионаж.

 5. Тази Европа няма бъдеще, защото не е по Божията воля и Той го е казал чрез пророчеството Си в книгата Даниил, 2 глава от Библията, преди 2 500 год. Може да се види от стих 31 до 44. И внимание на 44 стих, какво ще се случи в това време: „Бог ще издигне царство, което до века няма да се разруши…“

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SuperWebTricks Loading...