Banner

Comment (9)

 1. Благодаря Ви за прекрасните филми!
  Продължавайте все така. Да сте живи и здрави:)

  И една молба: Не знам английски, а много бих искала да гледам в превод този видеоматериал: Genetic Armageddon: Humanity’s Greatest Threat; ето го тук: http://polezni-linkove.hostzi.com/Hibridni-chudovishta-chast-ot-chovek-i-chast-ot-jivotno.html
  Ще се радвам много ако го преведете.

  Успех

 2. Съжалявам,че не знам английски в мащаб необходим Ви за превод на цялото това богатство от филми…и не просто филми,това е онази брънка,която би събудила мисленето на хората,брънка която към момента е притъпена,омаяна и обругана от тези които държат тази структура на сегашното общество да продължи!
  Това статукво мене ме отвращава и Ви уверявам,че това което ще направя е прокламация на споделената тук от Вас истина с хора познати на мене,а и напълно непознати….чрез фейсбук,за реалното състояние на нещата,неща които касаят всички хора на тази планета!
  с поздрав!

 3. Филмът „Да правим пари! / Let’s make money“ завършва с това, че всеки е една нула в глобализиращия се свят, освен ако хората не се обединяват. За това се иска знание и разбиране на проблематиката. Огромен принос за това имате вие. Все така методично и устремено вършете вашата работа! Сърдечен поздрав!

 4. Здравейте.Сложих банера на страницата си,но не работи.Оправете го за да можем да ви помагаме.
  Благодаря

  1. Честита и ползотворна да е новата година!
   Ще получим ли одобрение на този коментар?
   Ния поставихме Ваш банер във всички директории на нашият сайт!
   Поздрави от DE

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *