ЕПИЗОДИ:

Фаренхайт 11/9 / Fahrenheit 11/9 (2018)

С участието на

В своя последен филм големият американски режисьор Майкъл Мур прави дисекция на идването на Доналд Тръмп на власт, изследвайки различни социални кризи в американското общество, включително подлите машинации на елита на любимата му Демократическа партия, който все повече се отдалечава от своите избиратели, за да работи в полза на корпоративните си спонсори.

(Видяно 2778 пъти, 1 посещения днес)

Подобни филми

Видеото е включено в следния канал:

коментар (0)

  1. За съжаление, “Желязната пета” ще се стори на много от нас като приказка за лека нощ … какво жалко падение …

  2. Гнусно и долно филмче! Личи си холивудската “документалистика” и “режисура” на изключително долни и изманипулирани “продукции”, изтъкани от недомлъвки, и с похвати, достойни повече за селския махленски клюкарник, отколкото на нещо създанено с претенции да е на високо ниво! И тоя тюфлек Мур и той стана част от статуквото! Изключително долни похвати на този “режисьор”, чиито продукции са достойни по- скоро за жълтата преса, пази боже за “документалистика” !!!! Долна гняс, бесни са мастиите, че народа избра Тръмп !!!!!!

  3. “Тоя бил насилник”, “Оня бил насилник” – да вървят на майка си у ……. с техните си “критерии” за “насилник” !!! Ама и тяхното време идва, ще им се сипе “дюшеш” на тия !!!!!

  4. Благодаря за филмчето!За съжаление нищо добро не чака Америка от расист и идиот като Тръмп. По лошото е че и Европа си пати от глупостите му и ако не спре с изключително дебилните си похвати, светът не отива на добре.Има доста прилики с нацистка Германия относно методите му спрамо емигрантите. Но да не забравяме все пак , че Германия и Щатите са двете страни на една и съща монета.Истината е че политиците не работят за хората, политиците работят само и единствено за себе си и на никой не му пука. Филмът отразява американската действителност, но това е същата действителност и в България и в европейските страни под една или друга форма. Учителски стачки, стачки на синдикати, ред бандена, хората там поне се опитват да се борят с корумпираната и скапана система и протестират и затова шапка им свалям.И думите на този военен от Западна Вирджиния, на учителите , на геноцидът спрямо чернокожото население във Флинт и далаверите с водата. Замислете се не се ли случват същите неща и в България?!!!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SuperWebTricks Loading...