ИЗБЕРЕТЕ ЕПИЗОД:

Кръв, пот и лукс – еп. 1 / Blood, sweat & luxuries 1 (2010)

Шестима пристрастени към бижутата британски младежи проследяват целия път на производство на любимите им продукти. Във всяка бедна страна те се потапят в незавидните условия на живот и работа на работниците, които произвеждат бижутата. Дали това успява да промени нагласите им към света?

Подобни филми

Коментари (6)

  1. Не се отваря съдържанието. Било защитено с авторско право. Може да е само в Англия така, но уви.

  2. Невероятен документален филм, разкриващ чудовищната експлоатация на бедните и изостанали африкански страни от богатото западно общество.Потресена съм от всичко което видях и същевременно съм възхитена от авторите, екипа и участниците във филма!Надявам се много хора да го гледат и да направят своите изводи.

  3. И аз да се присъединя с благодарност към авторите на сайта.Да сте живи и здрави.

  4. Благодаря много за хубавия филм. Благодаря и за субтитрите, благодаря на човека, който стои зад този сайт. Тук има повече истина от цялата телевизионна индустрия.
    Определено се замислям над консуматорското общество, което ме възпитава само да купувам. А онези хора работят само за да живеят. И светът не би имал толкова проблеми, ако всички работихме само за храната си и се задоволяваме само с това, което имаме нужда. А ние консуматорите, искаме още и още. И тази алчност ни води до разпад. Все повече обръщаме внимание на материалното, а все по-малко на духовния ни свят. А същност духът ни крепи, не толкова физическото. Един здрав човек паднал духом е по-зле от сакат човек, който има за какво да се усмихне, който е доволен на това което има.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×