Грубо събуждане / A Crude Awakening (2006)

Преминаваме от ера на евтина, изобилна енергия в ера на оскъдна, труднодобиваема, скъпа енергия. В същото време ставаме зависими от някои много нестабилни режими в някои много неприветливи точки по Земята. Запазването на зависимостта на света от нефта колкото се може по-дълго, е важно. Нито един на 50, нито един на 100 души има някаква представа за бъдещия проблем, пред който ще се изправим. Увеличена безработица, бедност, банкрут, глад. Всички неща, които се случват, когато дадено общество рухва. И така навлизаме в напълно нов свят с непознати измерения. При това той отстои само на няколко години разстояние.

Харесахте ли публикацията?
Подкрепете ни, за да продължим да превеждаме документални филми по важни социални тематики!

Подкрепа за dokumentalni.com

1.886€ дарени от 5.000€
Изберете начин на плащане
Вашите данни

Информация за банковата карта
Плащането е защитено със SSL криптиране.
Terms

Обща сума: 10,00€ на месец


Подобни филми

коментар (2)

  1. Много впечатлителен филм!Не мисля,че многото хора си дават сметка за това,което е казано и показано в него,но за съжаление идва бъдещето,а не миналото.Няма да забравя никога:бях младеж,дават по телевизията човек,влиза в стая с маса,носят му кофа с вода,слагат я на масата.Човекът изважда от джоба си малък стъклен съд и накапва в кофата.Запалиха водата.Питам се къде е този човек сега-пред задаващата се криза?Бил е неудобен тогава…Може би го няма…Всичко е за пари.

  2. Тази поредица защитава интересите на на определени кръгове,които от години се стремят да ни убедят,че само нефта е източника от който зависи живота ни!!!Това са пълни измишльотини.Същите тези“кръгове“ ако може да се нарекат(хора)са разработили проектите на Н.Тесла и много други….да не изброявам и вече знаят тайната на Космическата Енергия,която е безплатна.Но тогава цялата тази пирамида,която ни продава енергията и всичко останало свързано с нея ще рухне,защото видяхме от клипа ТЕ са затворили цикъла.Темата е много обширна и смятам да спра!!!

Коментарите не са разрешени

SuperWebTricks Loading...