Самсара / Samsara (2011)

Дълго очакваното продължение на филма Барака!!!
Приятно гледане!

(Видяно 3659 пъти, 1 посещения днес)

Подобни филми

Видеото е включено в следния канал:

коментар (0)

  1. Филмът е много красиво и красноречиво направен и много ми хареса, но някак няма голяма разлика с предния – “Барака”. Очаквах повече и нещо по-различно като идеи. Пак като в предния филм се акцентира на едни и същи неща, като например консуматорството, просто картините са други. Но като цяло ми допада цялостната концепция за глобален поглед върху живота на планетата и на двата филма, самият замисъл и посланията, които носят. За всеки един жител-потребител на Земята, който има сетивата да вникне в същността им и да ги разбере. На мен лично ми носят горчивина…

    1. Може би този цитат от Уикипедия ще даде обяснение защо филма не е по-различен: “Самсара е понятие от някои източни религии. Буквално означава “кръговрат” (санскрит). Това е веригата на ражданията и смъртта под формата на колело, което винаги е в движение. Когато тази верига бъде прекъсната, съществото получава освобождение (мокша) и встъпва в Нирвана.”

  2. Appreciating the time and energy you put into your site and in
    depth information you present. It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed information.
    Great read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS
    feeds to my Google account.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SuperWebTricks Loading...