Крим. Пътят към родината / Крым. Путь на Родину (2015)

С участието на

В документалния филм „Крим. Пътят към Родината“ руският президент за първи път говори открито за събитията в Крим, за използването на специални руски части и военното разузнаване, както и подробности за бягството на сваления украински президент Виктор Янукович.
Пълнометражният документален филм „Крим. Пътят към Родината“ на журналиста Андрей Кондрашов е замислен с цел да се съхрани за историята всеки значим детайл от събитията, които се случиха в Крим през пролетта на 2014 година. Снимките са продължили осем месеца, обхващайки Севастопол и Форос, Симферопол и Керч, Ялта й Бахчисарай, Теодосия, Джанка и още десетина населени места на полуострова.
Във филма през цялото време Кондрашов води подробен разговор за събитията с президента на Русия Владимир Путин, а също така още петдесет интервюта с участници и свидетели на т.нар. „Кримската пролет“.

Част от нещата, които руският президент казва пред камерите вече са известни, като в полезрението на руските и световните медии попаднаха изказванията за това, че от самото начало властите в Русия са знаели, че реалните „кукловоди“ зад държавния преврат в Украйна са САЩ, въпреки че официално украинската опозиция е била подкрепяна от Европа и думите на президента, че хората, организирали преврата в Киев са искали не само да вземат властта в Украйна, но и физически да отстранят действащия президент на страната Виктор Янукович.

Харесахте ли публикацията? Можете да ни подкрепите тук:

Подкрепа за dokumentalni.com

1.482€ от 5.000€ годишно
Начин на плащане
Лична информация

Данни на картата
Това е сигурно SSL-криптирано плащане.
бюлетин
Terms

Общо дарение: 10,00€ на месец

Подобни филми

Comment (11)

 1. Рано или късно ще има война между Руссия и Американските Щати! Германия ще бъде решаваштата държава, в зависимост коя страна ще избере! Това е моето мнение по въпроса може и да не стане така. 🙂

 2. това не е документален филм, това е пропаганден филм облъчващ русофилистичните зомбита!

  1. Толкова е пропаганден,че в момента около 2/3 от посетилите майдана днес съжаляват и се срамуват от действията си,това го казвам от първа ръка…друг въпрос е,че в момента там доходите са около три пъти по-ниски от преди събията 2014-та.

 3. Всичко, което показва истината е стойностно за гледане. Търсачите на истината са тези, които искат да знаят къде, как и в какво време живеят, които искат да са геополитически ориентирани и най-важното тези, които искат да спрат да бъдат манипулирани чрез медиите притежавани от богатите западни

 4. чичковци и политици – шефове на медиините компании (напр. Nova, TV7, БНТ, БТВ, CNN, ZDF).
  Това са манипулиращи медии, по които се показват или избирателно или силно преработени кадри. Важните неща остават скрити. Например цялата ситуация в Украйна, Сирия, Ирак, Либия, Египет и т.н. Замислете се как

 5. американските президенти никога не са давали открито дълги пресконференции и не са отговаряли смислено на важни въпроси. Кога за последно гледахте конференция на Барачеца? Затова нека няма тъпи изказвания от сорта на това, че филмът е за русофили. Филмът е за ценители на истината. Евала на АлфаТВ,

 6. че го пусна в ефир на 05.06.2015. Замислете се как никога не сте гледали филми за милионите убити от американски военни във войните в Лаос, Виетнам, Камбоджа, Чили, Индонезия, Панама и т.н. За тази цел ви препоръчвам следния документален филм:
  http://www.dokumentalni.com/?p=2815
  Приятно гледане!

 7. Путин е благословия за Русия! И за човечеството изобщо! Радвам се, че го има!

 8. Определено са объркали заглавието на филма. Трябваше да се казва: „Фантазиите, сънищата и мечтите на един КГБ агент“. Очевидно той го е режисирал, продуцирал и играе главната роля.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *