Продажба на лудост / The Marketing of Madness (2010)

Продажба на лудост: Всички ли сме луди? (2010)
Това е филм за “магическите” хапчета, които “решават” всички проблеми на хората, намесвайки се в деликатните мозъчни процеси на милиони хора. Филм за тандема психиатрия – фармацевтична индустрия, за психотропните продукти и техния пазар на стойност 80 милиарда долара или около 100-те милиона хора по света, които са на такива “лекарства”.

(Видяно 2923 пъти, 1 посещения днес)

Подобни филми

Видеото е включено в следния канал:

коментар (0)

  1. Определено,не съм очарован от ,този филм.Както е написано в Библията -,,този свят лежи в лукавия,..Аз съм по професия лекар.Имам заболяване,което е класифицирано,като,,Рекурентно депресивно разстройство.Умерено тежък дептесивен синдром,,.Разбира се в случая диагнозата,не е най-важна.Тя е седмата пор

  2. Граждани, не ходете по психиатри. Това са декласирани типове, ненормални и извратени, като оная 62-годишната, която роди с чужд ембрион. Заличаването им от света и изгарянето на всичките им книги, да няма повече от къде да се учат тези глупости, е най-доброто решение.

  3. определено,с този човешки материал не може да се продължава-светът се задъхва от алчност и вървящата с него глупост!

  4. Биохимичните тестове за изследване на концентрацията на В12 в серума имат сериозни недостатъци. Към момента, тестът за ниво на В12 в серума дава реални резултати в едва 20% от случаите.
    Повечето психиатри не знаят колко жизненоважен е витамин В12 за психичното здраве на човека. Те считат този витамин за химия, която няма отношение към психиката!

  5. Съвременната българска психиатрия се задвижва от алчните фармацевтични компании,които печелят милиони левове и валута от експериментирането на нови лекарства върху здрави пациенти.
    Корупцията и безхаберието в българската психиатрия премина всякакви граници.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SuperWebTricks Loading...