ИЗБЕРЕТЕ ЕПИЗОД:

Истината за българските гори, част 2 / The Truth About Bulgaria’s Forests (2015)

Филм на режисьора Патрик Смитьойс, който попада на най-красивите и интересни места в България в стремежа си да открие отговор на въпроса защо потенциалът на българската природа не се използва. Първоначално Патрик Смитьойс грабва камерата, за да проследи какво се случва с огромния ресурс от плодородни земи, който стои неизползван, вместо да работи за българската икономика. По време на пътуването си обаче, той се запознава с хора, които имат разнообразни идеи и решения за проблеми, които ни заобикалят. Запознава се обаче и с проблеми, за които никой не предполага, че съществуват в Европа през 2015 г.
„Нашата природа е един от факторите, които правят България различна от други страни в Европа и някой ден ще разберем, че трябва да наблегнем на това, че сме различни (и по-добри) от останалите.“ – казва режисьорът и приканва всички нас да се присъединим към неговото пътешествие в търсенето на истината за българската природа.

Режисьор – Патрик Смитьойс
Сценарий – Патрик Смитьойс
Оператор – Иван Китанов
Продуцент – Патрик Смитьойс
Продукция – My New Homeland & Bright New Day Foundation

Подобни филми

Коментари (3)

  1. Здравейте от къде може да се спонсорира, вас и вашият сайт,

    1. По повод запитването Ви за дарение, такова може да се направи през формата за дарения вдясно на всяка една страница чрез дебитна или кредитна карта, или чрез Paypal.
      Благодарим Ви за подкрепата и Ви желаем приятно гледане!

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×