Глад за промяна / Hungry for Change (2012)

Документален филм за постигане на трайно отслабване, изобилие от енергия и жизнено здраве.
„Този вдъхновяващ филм, има силата да промени вашето здраве!“
„Глад за промяна“ разкрива шокиращи тайни относно диетите, загубата на тегло и хранително-вкусовата промишленост.
Възможно ли е наистина храните, които ядем, да ни водят към капана на диетата?
Открийте какво ни държи далеч от тялото и здравето, които всъщност заслужаваме, и как да избягаме от капана на диетите завинаги. Интересни интервюта с най-добрите водещи здравни експерти, и с хора, които знаят какво е да си болен с наднормено тегло.

Подобни филми

Коментари (21)

  1. Филмът е добър, но общо взето, не казва нищо ново. Повечето неща са достъпни в останали публикации и статии за здравословно хранене. Защо нищо не се казва за паразитите, които вкарваме чрез храната и как да почистваме организма си от тях?

  2. Ivinqvam se za latinicata predvaritelno. I az nemoga da gleam filma nito tuk nito v zamunda moje bi zashtoto sum v UK. Mnogo iskam da go gledam pomooosht

  3. Здравейте.Линкове като този доскоро тръгваха а сега не искат.Моля за съвет.Поздрави.

  4. Sajalivam, 4e pisha na latinica, no prosto v momentan niamam kirilica. Linkat ne raboti!! Ne samo tozi mi i mnogo drugi v tozi sait. Molia ka4ete link za online streaming. Za kakvo inache e tozi sait izobshto, ako triabva da svaliam fima i subtitrite ot niakade drugade?!

    1. Линкът работи, вероятно имате някакъв проблем с линията или компютъра.

  5. благодаря за филма, наистина е много мотивиращ.
    бих искала да попитам защо на няколко пъти се изказаха отрицателно за картофите?

  6. Филмът е много хубав, обаче мн забива за 3 дни го изгледах… Беше ужасно!!!

  7. Благодаря за филма! Информацията беше изключително полезна и образователна. Споделих във фейсбук профила си, за да могат повече хора да го гледат.

  8. Супер филм, много мотивиращ! Мотивира и мен към промяна и други хора, на които го разпратих. Поздравления, за този, който го е качил 🙂

  9. Страхотен филм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Безкрайни благодарности!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Добро е филмчето.Първата част е добре направена. Не ми харесва това,че се говори за зеленчуците и плодовете като за чист продукт. Също,че не казват нищо като предопреждение за хората които имат някакви заболявания.Здравословното хранене не е просто пиененна зеленчуци. Не е толкова прсто. А техниките за самоубеждаване са излишни. И лично мение е,че хора които ги практикуват са психично лабилни.

    1. Прав сте. Съществуват Закони за пълноценното хранене, които са еднакво значими и за болни и за здрави. И още по-важно е, че колкото и да е здравословна храната, ако щитовидната жлеза е с понижена дейност заради дефицита на йод и като следствие не синтезира качественни хормони, усвояването на биологично активните вещества от тази храна ще бъде затруднено и без ефект. Те не могат да бъдат усвоени от милиардите клетки и настъпва клетъчен глад даже при супер храна.

  11. Същите неща , за които става въпрос във филма ги прочетох в една книга на Алън Кар/автора на много успешна книга за отказване на цигарите/ „Лесният начин за отслабване“

  12. може ли някой дам и каже защо не мога да изгледам филма нормално? През 5 минути ми изписва Buffering… и трябва да го пусна от начало и да цъкна до мястото до където съм стигнал?

    1. По всяка вероятност имаш някакъв проблем с интернет връзката. Пробвай да сложиш пауза и изчакай, за да се зареди малко.

  13. Много хубав и поучителен филм! Препоръчвам на всеки да го изгледа!

  14. Дано филмът се гледа от повече хора. Аз го препоръчвам и споделям. Интересуват ме подобни филми, книги, статии, които ни вадят от масовото зомбиране.

    1. Филмът тръгва без проблем, може да ти е засякал временно, виж дали сега ти върви.
      Провери и дали имаш инсталиран flash player, понякога проблемът е, че не е инсталиран.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×