Репортаж от спешното отделение в болницата на Бергамо (19.03.2020)

Репортаж от спешното отделение (т.нар. „Бърза помощ“) на болницата в Бергамо, Италия. Италианските лекари искат да кажат на всички народи, че ако се отнесат отговорно към препоръките и спазват изолацията, ще имат шанс да избегнат кризисната ситуация, която те самите изживяват.

Подобни филми

Коментари (3)

  1. Ясно е, че е друг. https://youtu.be/7N3meH_tEjA През август 2009 г. разследващият екип на Агенцията за защита на здравето (САЩ), наблюдаващ фармацевтичната индустрия, публикува документи, разкриващи саботажните дейности на редица фармацевтични компании, обединени в международния картел, които произвеждат високотоксични ваксини срещу свински грип срещу H1N1.По време на разследването се оказа, че всички следи водят до New York Partners Corporation, спонсорирана от David Rockefeller Trust Company, която включва редица най-богати и влиятелни партньори от Уолстрийт. Микробиологът Леонард Хоровиц, водещ специалист по медицина и здравеопазване в САЩ, предостави на ФБР убедителни доказателства, че ваксината срещу свински грип е бактериологично оръжие, тъй като е смесена с високо токсични вещества, които неизбежно водят до пълна загуба на имунитет и причиняват повече от 20 вида рак последван от парализа на мускулната тъкан и дихателните органи.
    вижте филми на Царева: „Отрова от Едита: Биологични оръжия“

  2. Хората са ваксинирани за друг вид вирус,а не за този .А той като е по-различен по-бързо действащ и непознат не може да отговорят лекарите с адекватно лекарство.Отфелно тези стари хора не могат да нямат и поне едно допълнително заболяване,я диабет,в друго сърдечно например.Или Господ ни наказва за нещо или има друга причина да се случва това.

  3. https://blitz.bg/daydzhest/ucheni-s-nova-versiya-za-smrtnostta-v-italiya_news735500.html Обвиняват застаряването в Италия, или прекаляването с антибиотиците. Но в Италия всеки възрастен над 65 години е с безплатна ваксинация. Преди няколко години умряха след ваксина такива възрастни. АКО МАСОВАТА ВАКСИНАЦИЯ СЪС СЪМНИТЕЛНА ВАКСИНА Е ПРИЧИНАТА. Как реагира имунитетът при ваксинираните.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×