ИЗБЕРЕТЕ ЕПИЗОД:

Битката за Украйна, част 1 – Скот Ритър (2022)

С участието на

Бившият оръжеен инспектор на ООН Скот Ритър коментира най-важните въпроси около случващото се в Украйна, които вълнуват общественото мнение: какви събития доведоха до кризата, печели или губи Русия войната, какви са евентуалните бъдещи опасности пред Европа и света, и още много други.

Подобни филми

Коментари (4)

  1. Д-р Стоян Монев сигурно е жертвата насилена от Скот Ритър щом толкова го мрази.

  2. Скот Ритър е бил до 98-ма високопоставен американски военен-разузнавач. След това, заради критичното му мнение към администрацията, Джо Байдън го уволнява и оттогава имат лична вражда. Да има обвинения и осъждане за педофилия…. може и да е вярно, може и да не е. Всъщност е осъден не за реален контакт с непълнолетна, а с това че уж бил хванат от постановка на полицията и си бил чатил с непълнолетни(реално са били полицаи под прикритие). Много прилича на постановка, което е напълно логично с оглед нещата които знае за действията на САЩ.
    Самия той казва в интервютата си – Не ми вярвайте, просто вземете това което казвам и го ПРОВЕРЕТЕ сами!
    Вие, които го наричате руска подлога, всъщност нищо не коментирате за фактите които споделя, следователно ви е сте тролове!

  3. Изтрийте тая пропаганда, на руската подлога Скот Ритър, вие нормални ли сте????

  4. Филмът е правен и платен по поръчка на Русия. Скот Ритър не е инспектор, а някогашен инспектор. Той е арестуван и осъждан два пъти за педофилия, има го на запис. В САЩ не може да се покаже по улицата, което показва колко отчаяна трябва да е Русия, за да моли точно него да си оправдава войните…

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×