Войната на НАТО срещу Украйна / NATO’s War on Ukraine (2024)

От самото начало на конфликта в Украйна, а и още преди това със съдбовните събития на Майдана през 2014 г., Съединените щати и Европа се опитват да наложат своя разказ, в който те са просто пасивни наблюдатели, които само искат да помогнат на една бедна държава да се измъкне от лапите на една хищна империя. Според проф. Глен Дисен обаче тази теза издиша по всички линии и фактите говорят именно за това.

Подобни филми

Коментари (3)

  1. Укрофашагите които убиха толкова деца в Донбас ще гният в ада.Гробището Алеята на Ангелите е детско гробище и там лежат дечицата убити от Украйна със спонсор Нато,Англия и Хамерика.Господ ще ви накаже,защото няма ненаказано зло!!!Украйна умре и Русия отново спасява света!Всички ще си платите от троловете до тв мисирките и политиците.

    1. Шибай Мухонасранските алкохолизирани шизофреници каза:

      Да го монтирам на майка ти в червивата дзурла, руZки минетмайстор!

  2. Това войната на НАТО ли е срещу Украйна, бе долни руZки помияри? Мамицата ви проклета в червата да еба, мръсни путиняшки минетчии! Ще гниете в ада и вие и смръдливия ви баща путлер! Ще измрете като червеи, лакеи на злото, които оправдават избиването на деца и жени, разрушаването на домове и животи. Имате изгнило джибре вместо мозък… Проклети бъдете и бял ден да не видите!

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×