Отечествен фронт 15.09.12 – Тодор Живков

Неизлъчвани архивни данни. Изключително интересно!

Подобни филми

Коментари (4)

  1. Така е има си плюсове и минуси ,време е да се поучим от грешките си ,ане да се криеме .Защо си криете иментата и пишете като анонимни какъв е смисала да дадеш глас без име ?!?
    Лошият тон ражда лош тон :)добрия тон дава добър тон ….гледайте с добро учете се от грешките си признавайте си за да ви се прости ,някой неща са много простички и елемнтарни .
    най сигурната машина е с малко чсти ,но големи и здрави 🙂

  2. хехехе Атанасов,човека добре обяснява, че и двете системи си имат положително и отрицателно и да сравниш числата, а не да ми философстваш кое може и не може. Числата „другарю“ говорят сами по себе си. ще ти кажа само е дно в рамките на най добрия тон и то е, че и двете системи са грешн, защото хората в тях са такива, да не използва по силните думи тука и за да се оправи обществото нее нужна система, а промяна в мисленето и във всяка една единица и клектка на обществото, но си прекалено елементарен да го разбереш това, но дори съспоставени тези две системи, комунизма бие демокрацията с три класи. Междудругото прочети за строевете и древна гърция за държавата и така нататък, за да разбереш, че тази демокрация е нещо средно между лошо и добро но клони към нааканото много повече, така че не философствай другарю какво можело и не можело

  3. „другарки“ и „другари“, интересен филм, елементарна трактовка.

    Вие давате ли си си сметка, че по времето на Живков дори и този филм нямаше да можете да излъчите (или най-малкото, щяхте, но след рецензиране от Партията).

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×