Шефка малтретира българка в Италия

Българката е жестоко малтретирана в италиански дом, където работи като домашна помощница. Чрез скрита камера милиони италиански зрители на тв предаването „Хиените“ стават свидетели на насилието и униженията над момичето. Бита до посиняване, наречана „мръсна свиня, аз ти давам заплата, а ти не чистиш и не готвиш както трябва“. Това са само част от обидите, които е понасяла всекидневно от италианската си господарка. Работодателката е заможна жена, по професия психолог.

В крайна сметка момичето демонстрира изключителен кураж, намирайки сили да реагира и да запише със скрита камера отношението на работодателката си, прекъсвайки по този начин един кошмар, изживян преди нея и от други, не толкова смели работници. Благодарение на нея „господарката“ е арестувана и подведена под съдебна отговорност.

След излъчване на скандалния репортаж телефоните и социалните връзки за контакт с предаването са прегрели от възмутени зрители, вследствие на което 2 часа по-късно репортажът е свален от сайта на телевизията.

Подобни филми

Коментари (3)

  1. Нямам думи, за това,което виждат очите ми.Добре че имаше и клип понеже щях да реша че прекаляват.И на мен много са ми казвали, че в Италия има работа, но се отнасят с теб буквално като роб и те смятат като някакви хлебарки,което нека си признае, че кокото и пари да ти дават , да те мачкат постоянно на психиката няма да й действа добре и лично аз не бих издържала.Не мога да повярвам, че дори са й посягали и са я били по този начин, а тя е седяла и не е имало какво да прави и как да реагира,нямам думи.КАКВИ са тези хора с болни мозъци, за да правят подобно нещо не искам и да знам.Много ми е интересно защо са свалили репортажа!?

  2. ,,Щом си склонен да жертваш достойнството си за пари, какво може да се очаква друго?,,
    Tova moje da go napisje samo nqkoi,koito cql jivot se e grijil samo za sebe si.
    Povecheto hora sa otishli v cgujbina ,za da izkaram pazi ,s koito da se grijat za blizkite si-deca, roditeli ,bratq ,sestri…..Mnogo chesto tezi blizki sa tejko bolni i edinstvenata nadejda za jivot i skapostruvashto lechenie ostava v racete na tozi ,koito si e ostavil jivota i e prenebregnal badeshteto si ,za smetka na drugite……
    Koito ne e saglasen i misli ,che vsqka dashterq (maika ,baba …)koqto e izlqzla izvan predelite na Balgaria e potencialna robinq ,zashtoto tq sama si go e napravila, mu pojelavam toi ili negovite deca da popadnat v sashtoto polojenie…….Moje bi , te(tezi kritichnite ,neprejivelite tova..)shte uspeqt da naklonqt veznite v tqhna polza,v polza na horata ,koito iskat chestno da izkarat prehranata si ,bez da badat maltretirani po kakavto i da e nachin…

  3. Българката от край време си е домашна робиня, ако ли не на мъжът си то на къщата си. Щом си склонен да жертваш достойнството си за пари, какво може да се очаква друго? Смешни са ми желаещите да „забогатеят“ и покварявайки се чрез парите да се мъчат да учат на морал мошениците. Свински свят!

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×