Имперски досиета – Какво постигна Руската революция / Empire Files What the Russian Revolution Proved Possible (2017)

Руската революция е епохално събитие в човешката история, разтърсило из основи XX в. Но какво точно се случва в онези години, каква е била цялостната атмосфера в Русия, какви са били действията на всички участници в събитията? Увлекателен разговор по темата между Аби Мартин и американския автор Брайън Бекер.

Подобни филми

Коментари (5)

  1. Човекът казва много истини-обикновените хора не искат да воюват, това го желаят само богатите, за да увеличават парите си. Сега е абсолютно същото.

  2. Хм. Не знаех, че има ограничение в размера на коментарите. Хубаво е да го напишете някъде.

    1. Сега виждаме, че след подновяването на сайта вече не се изписва ограничението и не успяваме да го оправим все още. Затова ще премахнем ограничението, докато не разрешим проблема. Благодарим за сигнала!

  3. Г-н Иванов. Този анализ, разбира се, отразява само една гледна точка. Не чух да претендира за изчерпателност, комплектност и задълбоченост. Един анализ се базира на факти и представя логически изводи. Тези изводи могат да са логически правилни, макар и в цялостта си неверни. Самият анализ няма как да е отдалечен от истината. Вярно е, че известна част от звученето (смисъла) се губи и при превода. Предполагам, че Вие сте историк и сте запознат в подробности с историческите документи. Фактите…

  4. Къде го намерихте този Брайън Бекър – по-повърхностен и отдалечен от истината анализ на Октомврийската революция не бях слушал…

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×