Чаеното парти на милиардерите / The Billionaires’ Tea Party (2011)

Какво е скритото влияние и задкулисие в едно от най-големите масови движения в САЩ от последните години, Чаеното парти, представяно от медиите като народно и организирано отдолу? Поглед върху техниките за манипулация на населението, които се използват от мозъчни тръстове и организации, представяни като граждански и независими, но всъщност платени от богати хора и корпорации, които гонят своите скрити цели.

Подобни филми

Коментари (4)

  1. От 43:20> в пряк текст – как да МАНИПУЛИРАТ средата! Толкова са ми противни с прекомерното си самочувствие, че са ми чак гадни!!! А всички останали – неамерикаци и неевреи са untermenshen!!! И това ако не е нацизъм?!? НЯМА ПО-ГОЛЕМИ НАЦИСТИ ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ! ОЩЕ ПОВЕЧЕ- БЕЛИТЕ АМЕРИКАНЦИ! ЦЕЛИЯТ ОСТАНАЛ СВЯТ СА ТЕХНИТЕ РОБИ (ЕВРОПА И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ В ПО-МАЛКА СТЕПЕН)! ДА НЕ ГОВОРИМ/ ИЛИ ПО-СКОРО ДА ГОВОРИМ ЗА СТРАНИТЕ ОТ Т.НАР. ТРЕТИ СВЯТ – ТАМ ХОРАТА БУКВАЛНО УМИРАТ ОТ ГЛАД С ПО-МАЛКО ОТ ДОЛАР/ДЕН И ЛЕЧИМИ БОЛЕСТИ(защото не могат да си позволят лечение), ЖИВЕЯТ ПО 6-7 ЧОВЕКА НА 6(!!!)КВ.М.!!! Гледйте „Последният работник!“, други филми на тема Експлоатация!!! … КАПИТАЛИЗМЪТ Е НАЙ-ЧОВЕКО НЕНАВИСТНАТА СИСТЕМА ИЗМИСЛЯНА НЯКОГА!!!

  2. Ужким „Най-Великата Демокрация“, ами човек не може да е социалист (или комунист)! Това ли е демокрацията? Това ли ви е „Демокрацията“?!? Нещастници! … Излъгаха ни преди вече 30 години, че Демокрация и Капитализъм са едно и също нещо, че ще живеем в пъти по-добре… вярно, че и ние не бяхме много интелигентни… ето го резултата!!! П.С. И аз скачах по площадите в началото! Е.ати тъпака!

  3. Бих й разкъсал устата с пръсти! Това изпитвам към такива като нея! А по принцип съм миролюбив и дори добър и състрадателен! Сигурно няма да ми повярвате!

  4. Тази, на 36:21> изглежда е.ането й е малко! Малоумна американска пачавра! Ако някой я познава – да й каже за коментара ми – да ме съди! Американците са пословични на темата съд! П.С. Най-ненормалното е, че и аз бих я изпраскал! Бих й скъсал п.тката ши.ана! П.С. Извинете ме за коментара, но такива, като нея – май си заслужават бруталността, която би им се случила!

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×