Новата мафия на Сливен (2011)

Видеото, чиито инициатори са съветниците от „Съюз за Сливен”, явно е дело на професионалисти и предлага впечатляваща картина от ставащото в Сливен и престъпната схема за източване на общински и евросредства от кмета Лечков и неговите фирми, като тези, управлявани от братята Евгени и Коста Петкови. Това е подплътено със солидни факти и документи, някои в основата на обвинителните актове срещу кмета. Филмчето представя шокиращи кадри и от състоянието на сливенските улици и на града въобще, както и негодуванието на гражданите спрямо Лечков.
Във филма се акцентира и върху политическия чадър над кмета, осъществяван от партия ГЕРБ в лицето на Борисов и Цветанов, както и върху опитите на съдебната система в Сливен да се неглижира от казуса „Лечков”. Отправени са и упреци към европейските институции заради тяхното бездействие.

Харесахте ли публикацията? Можете да ни подкрепите тук:

Подкрепа за dokumentalni.com

131€ от 5.000€ годишно
Начин на плащане
Лична информация

Данни на картата
Това е сигурно SSL-криптирано плащане.
бюлетин
Terms

Общо дарение: 10,00€ на месец

Подобни филми

Comment (5)

 1. Наивно е да се вярва, че евроинституциите ще ни помогнат. И те са в играта, и те имат интерес да ни съсипват по този начин. Да се казва, че Плешивия крадял евросредства е простотия, на иначе интелигентни хора. 4 милиарда евро е членската вноска на България в ЕС. Крадат се пак нашите пари, от които някакви смешни 30% са се върнали като „помощи“ и „фондове“. И наивници, пак идете да гласувате, за да легитимирате (овластите) тоя изрод. „Ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят“.

  1. Подписвам с две ръце това мнение.
   По въпроса препоръчвам „Лисабонският договор“, който много ясно поддържа точно подобни лични интереси.

 2. Е, кажете ми сега това не е ли конспирация?!
  Конспирация срещу кмета или на кмета? Филмът само „теория на конпирацията“ ли е или „фактология на конспирацията“. Идеално пасва на определението, давано от Дж.Е.Грифин, за справка виж съответната тема във форума.
  Ако приемаме, че това е възможно тук е малък мащаб, се питам защо масово хората отказват да видят големите игри. А и всъщност от филма става ясно, че постиженията на „сливенския театър“ не са никак малки. Кметът, хората около него, тези зад него играят на сцена и хиляди зрители са впечатлени, но си остават само зрители. Тук е мястото за възхита и похвала към авторите на филма. Ако продължим и прехвърлим ли границите на тази локална сага какво ли става в близките Ямбол, Карнобат… Че то там е доста подобно, всички за чували. А стигнем ли до големите градове и най-вече столицата… нещата стават… умопомрачителни. Хората по света различни ли са? Ами копупция на ниво ЕС, ООН и кохорта, финансови институции…
  Майко мила, в какъв свят живеем.

 3. Да това добре, но де да бяха чисти и тия от Съюз за Сливен… леле майко! За какво ще правят цял филм и за какво ще разпространяват информация, като и тяхната работа зависи от това да натопят някой да излязат те чисти, за да вземат не малко пари. Не мога да кажа, че в Сливен имаме кадърни и качествени служители и управляващи, всеки е в големите игрички за сметка на застаряващото и оглупяващо и пълно с цигани общество!!!

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *