Под пълен контрол / Totally Under Control (2020)

На 20 януари 2020 г. САЩ и Южна Корея регистрират първите си заболели от Ковид-19, но правителствата на двете държави реагират по различен начин на заплахата от новия вирус. Повече от година след тази дата, загиналите от Ковид-19 в Южна Корея са под 500, а в САЩ – над 200 хиляди. По какви пътища тръгват двете правителства след първите си случаи и какво се обърква в Съединените щати? Филмът проследява хронологично събитията и е шокиращо откровение за начина на действие на американската система.

Подобни филми

Коментари (5)

  1. Янис Варуфакис като го чуя някой да ми го хвали и се убеждавам как повечето леви движения работят за утвърждаването на капитализма. Иначе Ричард Улф ли е единственият марксист и колко руски марксисти преведохме досега? Гледам, че сте изтрили някои стари клипове, браво много добре се справяте.-Явно вече не ги смятате за важни.

  2. Преводачите в сайта, да не би да сте се надявали, че този филм няма да го гледат българи, живеещи в САЩ? Да не би да сте си въобразявали, че всички ще се вържат на американските комунистически манипулации?

    1. Защото се продадоха за жълти стотинки. Даниелс Пенкова удари дъното.

      1. О, никакви жълти стотинки. Абсолютно безплатно си превеждаме каквото смятаме, че е важно и истинско. И съвсем не смятаме, че Киро Брейка е важен. Смятаме го за идиот, както и феновете му. За сметка на това уважаваме хора като Ричард Улф, Джон Пилджър и Янис Варуфакис, които са на абсолютно същото мнение като нас по темата за вируса и „управлението“ на кризата. И те ли са се продали? Или това е най-удобното обяснение, според някой, който е фен на Киро Брейка?

  3. Talking w/ Richard Wolff: The Controversial Questions (China, Revolution, Markets and more!)- Защо не преведете този материал?

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×