Ричард Докинс пред “Панорама”

С участието на

Eдно от светилата в науката и вероятно най-известният атеист в света – еволюционният биолог професор Ричард Докинс даде специално интервю за “Панорама”. Той гостува у нас за Софийския фестивал на науката между 14 и 17 май 2015 г.
Този оксфордски зоолог е един от най-известните учени в света. Англичанин, роден в Кения през 41-ва, после живее на острова. На 35 Ричард Докинс пише „Себичният ген“ и получава световна слава с разказа за гените и мемите. Гените предават нашата биологична информация, а мемите – културната.

Харесахте ли публикацията? Можете да ни подкрепите тук:

Подкрепа за dokumentalni.com

1.502€ от 5.000€ годишно
Начин на плащане
Лична информация

Данни на картата
Това е сигурно SSL-криптирано плащане.
бюлетин
Terms

Общо дарение: 10,00€ на месец

Подобни филми

Comment (4)

  1. Много си прав и редица хора започнаха да си задават въпроси за диалектическия материализъм. Религиите си имат други проблеми, като това, че отнеха женското начало което е в основата на живота.

  2. Не става въпрос за феминизма, а за това, че Ева е създадена от реброто на Адам 😀 Сякаш Адам не е имал майка 😀

    1. Амин 🙂 Във всички религии има ценни неща, но социализма доказа, че без подтискане на алчността и планово изразходване на ресурсите никой и нищо не може да ни спаси от самите нас.

  3. Надявам се тия като „геро“ скоро да бъдат изличени от лицето на земята, за да има повече място за нормалните хора! И да – ПРЕЗИРАМ ВСЯКА РЕЛИГИЯ КАТО МРАКОБЕСНА ДИКТАТУРА!

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *