Най-великото шоу на Земята – Найтуиш / Nightwish The Greatest Show On Earth (2015)

Какво е общото между групата „Найтуиш“ и биолога и еволюционист Ричард Докинс? Ето тази епична, 24-минутна песен, с музика, текст и клип (с български субтитри), които ще ви накарат да настръхнете, дори ако не си падате по рока и метъла. Нужно е само да спазите две простички условия:
1. Отделяте си 24 минути, в които не трябва да прекъсвате песента или да се занимавате с каквото и да е друго. Сядате, пускате и се потапяте.
2. Задължително слушане с хубав звук – слушалки или прилични тонколонки, но в никакъв случай на говорителите на лаптопа, защото ще бъде подигравка с музиката и звука, в които едни хора са вложили толкова усилия и сърце.
Надявам се да изпитате онова чувство, което изпитах и продължавам да изпитвам всеки път, когато слушам песента. Затова и направих този подарък за хората, които не разбират английски, а и за тези, които разбират, но не биха отворили текста, за да го четат и осмислят.
„Приветствайте последната светлинка в библиотеката!“

от преводача Илиян Станчев

Подобни филми

Коментари (8)

  1. Страхотно въздействащо! Прекрасно направено! Дано го гледат повече хора…

  2. Този велик шедьовър си има Творец.
    Механичния часовник – този сложен механизъм доказва своя създател и това е часовникарят.
    Атеисти и еволюционисти трябва да са по-големи вярващи и от християните за да твърдят ,че нещо толкова сложно като нашата вселена може да се сътвори случайно

  3. ВЕЛИКО , любимата ми група ! Благодарности за хубавия клип и превод ! това е една от най-великите им песни !

  4. Човече, благодаря ти за този прекрасен превод и за невероятното видео към него! Възхищавам се на това творение на Nightwish! За мен това ще си остане най-докосващата им песен!

  5. Страхотно видео и превод на тази великолепна песен!Наистина ме докосна! Благодаря!

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×