Братушки / Болгария. Братушки. (2016)

Снимачният екип на Аркадий Мамонтов, чиято запазена марка е да отразява събитията от горещите точки на света, посещава България, за да види как живеят хората и какво е отношението им към руския народ.
Филмът, посветен на страната ни, е излъчен по руската телевизия „Россия 24“ на 13 ноември 2016 г. и се радва на огромен интерес.

Подобни филми

Коментари (10)

 1. Това е истината,крайно време е вън Нато и Америка от България.Ние имаме бъдеще само с Русия.Америка е агресор

 2. Всеки който хули и злослови против Русия, вмомента има пари и живее охолно !!! Аз помня !! ПОМНЯ като бях малък !!! Дядо ми имаше пари САМ да издържа цялата фамилия и да дава на просещи ! Сега ние сме просяци… Господин – Кризите на капитализма- Аре си бий камшика и стига си се чудил какво да лъжеш

  1. Хората точно го казаха и показаха във видеото !!! Как ще има идиоти които да отричат факта, че езика, знамето, културата с Русия са ни различни или съвпадение ?! Щом сме на страната на Русия – пречим, а сащ си пускат пипалата дори до децата ни ! С тези отровни имунизации, пръсканки от небето, гмо…

   1. ок. едно време имаше по-отровни ваксини, но никой не протестираше. щото протестираш ли – бой.
    антиваксърската помия започва и идва именно от САЩ, благодарение на американски учен-измамник и разни знаменитости, които му се връзват.

    бъдете принципни в хейта!

 3. А когато съветската орда ни окупира през 1944г., България е била на 5-6-то място по стандарт на живот в Европа, 44 години по-късно на 27-мо място. Разберете, че империи като СССР и САЩ нямат сметка от силни икономически, политически и в духовен план малки държави.Всичко друго е пропаганда.

  1. 27-мо място в света, Мунчо. През 1944г. България е една разорена страна. Всъщност ти говориш за 1939г., когато сме били сравнително добре, но 5-6 място е една обикновена легенда. Между другото, преди и по времето на комунизма сме били след Гърция – прочети икономическите справочници и ще разбереш.

 4. Кой се уплаши толкова, че спря клипа (сутринта всичко беше нормално)? Тъжно, много тъжно…

 5. Крайно време е проамериканските медии да бъдат изгонени.
  Има един съществен пропуск във филма – паметника на пилотите, които са загинали докато са бомбардирали България!Ей това е върха на наглостта от страна на американците в колония България.

 6. мама им гадюги пеят и хвалят Русия а тяхната алчност ни докара до тук сега искат да хванат Ориент експреса с ореол на тиквата и никой не се осмели да каже историята на България и Русия дори и Иво Христов спортиста с биреното коремче :@ Що е Маке все е юнак!

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×