Продажба на лудост / The Marketing of Madness (2010)

Продажба на лудост: Всички ли сме луди? (2010)
Това е филм за „магическите“ хапчета, които „решават“ всички проблеми на хората, намесвайки се в деликатните мозъчни процеси на милиони хора. Филм за тандема психиатрия – фармацевтична индустрия, за психотропните продукти и техния пазар на стойност 80 милиарда долара или около 100-те милиона хора по света, които са на такива „лекарства“.

Подобни филми

Коментари (4)

  1. Съвременната българска психиатрия се задвижва от алчните фармацевтични компании,които печелят милиони левове и валута от експериментирането на нови лекарства върху здрави пациенти.
    Корупцията и безхаберието в българската психиатрия премина всякакви граници.

  2. Биохимичните тестове за изследване на концентрацията на В12 в серума имат сериозни недостатъци. Към момента, тестът за ниво на В12 в серума дава реални резултати в едва 20% от случаите.
    Повечето психиатри не знаят колко жизненоважен е витамин В12 за психичното здраве на човека. Те считат този витамин за химия, която няма отношение към психиката!

  3. определено,с този човешки материал не може да се продължава-светът се задъхва от алчност и вървящата с него глупост!

  4. Определено,не съм очарован от ,този филм.Както е написано в Библията -,,този свят лежи в лукавия,..Аз съм по професия лекар.Имам заболяване,което е класифицирано,като,,Рекурентно депресивно разстройство.Умерено тежък дептесивен синдром,,.Разбира се в случая диагнозата,не е най-важна.Тя е седмата пор

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×