ИЗБЕРЕТЕ ЕПИЗОД:

Икономически преглед с Ричард Улф, 2017, м.05

С участието на

Темите:
1. Какви изводи могат да се направят от френските президентски избори и защо Франция се намира в много деликатно положение – по-различният коментар на проф. Улф.
2. Защо днес е вече невъзможно да се „загладят“ острите ръбове на капитализма и отново по въпроса, как би трябвало да изглежда истинската политическа и икономическа алтернатива на статуквото, която да използва успешни практики от миналото, но и да не повтаря стари грешки.

Подобни филми

Коментари (6)

  1. А може ли нищожното малцинство, държащо огромните пари на света да поизпържи огромното ограбено, но безразлично и чакащо не знам си какво мнозинство, ако започне малко повече да мърка? В тях са всички ресурси. Ще ти дадат „демокрация на работното място“ или ще питат мнозинството? Има да чакаш.

  2. А може ли нищожното малцинство, държащо огромните парите на света да поизпържи огромното ограбено, но безразлично и чакащо не знам си какво мнозинство, ако започне малко повече да мърка? В тях са всички ресурси. Ще ти дадат „демокрация на работното място“ или ще питат мнозинството? Има да чакаш.

  3. 1944 година БВП на глава е равен на 20 долара – равни 1980та на 90 долара. 1980 година БВП е 3 000 долара на глава. Което е 30 пъти растеж. 3 000 долара от 1980та година са равни на 8 900 долара сега. Сега БВП на глава е 7 500 долара.

  4. Как чудесно се връзва тази блестяща лекция на гениалния Улф с пламенната реч на еквадорския президент Кореа

    1. … и сериозно-забавен! С удоволствие слушаш неприятните неща, за които говори.
      Лектор от класа!

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×