ИЗБЕРЕТЕ ЕПИЗОД:

Икономически преглед с Ричард Улф, май 2017

С участието на

Темите:
1. Какви изводи могат да се направят от френските президентски избори и защо Франция се намира в много деликатно положение – по-различният коментар на проф. Улф.
2. Защо днес е вече невъзможно да се „загладят“ острите ръбове на капитализма и отново по въпроса, как би трябвало да изглежда истинската политическа и икономическа алтернатива на статуквото, която да използва успешни практики от миналото, но и да не повтаря стари грешки.

Харесахте ли публикацията? Можете да ни подкрепите тук:

Подкрепа за dokumentalni.com

1.482€ от 5.000€ годишно
Начин на плащане
Лична информация

Данни на картата
Това е сигурно SSL-криптирано плащане.
бюлетин
Terms

Общо дарение: 10,00€ на месец

Подобни филми

Comment (6)

    1. … и сериозно-забавен! С удоволствие слушаш неприятните неща, за които говори.
      Лектор от класа!

  1. Как чудесно се връзва тази блестяща лекция на гениалния Улф с пламенната реч на еквадорския президент Кореа

  2. 1944 година БВП на глава е равен на 20 долара – равни 1980та на 90 долара. 1980 година БВП е 3 000 долара на глава. Което е 30 пъти растеж. 3 000 долара от 1980та година са равни на 8 900 долара сега. Сега БВП на глава е 7 500 долара.

  3. А може ли нищожното малцинство, държащо огромните парите на света да поизпържи огромното ограбено, но безразлично и чакащо не знам си какво мнозинство, ако започне малко повече да мърка? В тях са всички ресурси. Ще ти дадат „демокрация на работното място“ или ще питат мнозинството? Има да чакаш.

  4. А може ли нищожното малцинство, държащо огромните пари на света да поизпържи огромното ограбено, но безразлично и чакащо не знам си какво мнозинство, ако започне малко повече да мърка? В тях са всички ресурси. Ще ти дадат „демокрация на работното място“ или ще питат мнозинството? Има да чакаш.

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *