Донбаска пролет (2017)

Документалният филм „Донбаска пролет“ показва живота на хората в Донбас в условията на война. Заснетите репортажни кадри от 2016 г. представят войната през погледа на местните жители – техните преживявания, гняв, болка и надежда за бъдещето. Създателите на филма търсят отговори на въпроса защо и как се стигна до този кървав конфликт. Някъде сред ужаса на насилието и разрушенията се появява силата на пролетта – символ на новия живот и вярата в човешкия стремеж към съзидание и доброта.
Документален филм, България, 2017, 88 минути
Автор-Екатерина Митринова; оператор-Цветомир Гетов; сценарий-Александър Николов; монтаж-Стефан Петров; превод-Георги Станчев, субтитри-Даниела Пенкова

Харесахте ли публикацията? Можете да ни подкрепите тук:

Подкрепа за dokumentalni.com

174€ от 5.000€ годишно
Начин на плащане
Лична информация

Данни на картата
Това е сигурно SSL-криптирано плащане.
Terms

Общо дарение: 10,00€ на месец

Подобни филми

Comment (2)

  1. Явно стабилно финансиран и иницииран от Руското посолство „документален“ филм. Изкривяващ фактите, така,че да служат на Руската Федерация. Война инициирана от Русия с гнусни лъжи, убийства и нападения над Крим, ДНР и Луганск, където бяха изпратени редовни руски войскови части.

  2. Абсолютно истински филм,браво!Америка съсипа света!Тези които убиват деца са за в АДА>Да не забравим че Нато-т.е Америка уби доста деца в Югославия като умишлено хвърляха бомби в болници,родилни отделения,църкви,телевизията и т.н.Крайно време е Путин да избие цялата тази болна сган която убива мирни жители а Порошенко на международен трибунал.Със всеки изминал ден плановете на Америка за съсипване на Европа и Русия-не вървят!

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *