Кризите на капитализма / The crises of capitalism – клип

С участието на

Кратка лекция на Дейвид Харви, изнесена на 26 април 2010 г. на конференция в „Кралската общност за насърчаване на изкуството, производството и търговията“ (RSA) в Лондон, Великобритания.
С присъщия си стил Харви доказва, че капитализмът никога не успява да преодолее своите кризи, а само ги измества географски.
Затова има един-единствен начин да се „продолеят“ кризите на капитализма – да се премахне самият капитализъм и да се изгради нова икономическа система.

Подобни филми

Коментари (2)

  1. Да има много измами и ние ги виждаме ясно като бял ден ,и разбира се това се случва пред мълчаливите и цъкащи лица лишени от уважение един към друг . Дами и Гопспода всичко е в нашите ръце Народа има силата ,има нах голяма сила това е самата държава .Бъдете заедно подкрепяйте се и най важното единство ,без завист ,предрасъдъци , и цъкане тоя такъв оня и той …за да има промяна трябва да се променяме и да сме по директни и откровенни .Като видим нещо ЛОШО не да отвърнем глава и избягаме да кажемм в близкото кафе какво сме видяли без да се намесим , а да поемем своята отговорност 🙂

НАПИШЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

×