Духът на времето III / Zeitgeist: Moving Forward (2011)

Цайтгайст, Духът на времето III Футуристичен пълнометражен документален филм, който доказва нуждата от премахването на социално-икономическата монетарна система, която управлява днес цялото общество. Във филма се търсят отговори на основни въпроси като: Каква е човешката природа? Здраво или болно е днешното общество? Какво бъдеще ни очаква? Има ли алтернативи? Какво можем да направим? Какво представлява идеята за икономика, базирана върху ресурсите? На тези и на редица други въпроси ще намерите отговор в този филм, който по всяка вероятност ще се превърне в любимия ви документален.

Натисни ТУК с десен бутон, за да свалиш филма
Натисни ТУК с десен бутон, за да свалиш субтитрите

(Видяно 1752 пъти, 1 посещения днес)

Подобни филми

Видеото е включено в следния канал:

коментар (2)

  1. Прекрасен и умен филм!!!Би трябвало всички хора по света да го гледат-дано се пробудят и разберат,че нещата в света не отиват на добре???Трябва да се действа и противодейства в името на бъдещите поколения!!!

  2. филмът е продукция на илюминати…..зрънце истина в комбинация с много директивна сугесция и грешна информация….изключително въздействащ,но не с познавателна и просветителна цел….за съжаление филмът остава за широката публика доста правдоподоен и искрен….едни много стари хегело-марксистки теории, дело на евреи сатанисти, биват отново пропагандирани, забравяйки тежките последици в близкото минало….

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

SuperWebTricks Loading...